e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

V Žatci se opět chystá Miss piva

publikováno: 8.5.2014, kategorie: Zajímavosti, autor: pš

Sdílet: facebook twitter google+

V žatecké historické Sladovně proběhl v sobotu 3. května casting, ze kterého postoupilo 17 finalistek nové soutěže Miss Chrámu chmele a piva 2014. Pořadatelé letos obdrželi přes 200 přihlášek krásných dívek z celé ČR. Finále proběhne v Žatci v srpnu. Vy můžete dívky ohodnotit už nyní na fotografii uvnitř článku.

casting_miss_piva_2014.jpgVe finále jsou kromě domácích děvčat, také dívky z okolních Loun nebo Mostu a Chomutova, ale i Prahy, Kladna, Strakonic i Olomouce. „Obnovili jsme a inovovali bývalou tradiční celostátní soutěž Miss zlatého moku ČR, která chmelařskému městu slušela a rádi na ní navazujeme,“ uvedl ředitel soutěže Jaroslav Špička.

Soustředění a finálový večer s 15 finalistkami a 2 náhradnicemi se uskuteční v průběhu měsíce srpna, kde budou plnit mj. soutěžní úkoly související s výrobou a čepováním piva a obsluhou hostů v restauracích. Soutěž nově proběhne ve stylovém a atraktivním prostředí turistické atrakce Žatce – v tamním Chrámu chmele a piva, což soutěži jistě dodá na stylovosti i na atraktivitě. Vítězky letošní Miss Chrámu chmele a piva ČR budou představeny také na hlavním pódiu při žatecké Dočesné začátkem září.